Bent u de sleutel kwijt?

Het deurslot moet vervangen of geopend worden omdat u de sleutels bent verloren of misschien wel gestolen zijn. U wilt overigens niet dat het slot geopend kan worden door een onbekende die u sleutels in bezit heeft met alle gevolgen van dien. Het is voor u dan zeer belangrijk dat de sloten met spoed worden vervangen. Door ons brede assortiment sloten omdat wij veel kennis hebben van verschillende type sloten, kunnen wij u in deze vervelende situaties altijd spoedig voorzien van nieuwe sloten en u passende oplossing bieden wij hebben alle sloten voorradig.

Penslot wilt of gaat niet meer open?

Bij een Penslot kan het voorkomen dat door slijtage of het verkeerd gebruiken van het Penslot deze in de verkeerde stand schiet. In veel gevallen past daar door de sleutel niet meer in het sleutelgat of breekt de sleutel door het verkeerd gebruiken van de sleutel of uitoefenende kracht op de sleutel. In dit geval kunnen wij u helpen met het penslot open te maken op uiteraard een nette en vakkundige manier.

In vele gevallen kan dit schade vrij met onze vakkundige tools.

Indien nodig en het Penslot dient vervangen te worden is dit voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid en een lastig probleem. Wij vinden het daarom een must om ook voldoende pensloten voorradig te hebben in onze servicewagen. Door onze veelzijdige voorraad kunnen wij des gewenst het Penslot direct op locatie vervangen voor een nieuwe.

Hulp nodig bij herstellen van inbraakschade?

Er is bij u ingebroken en u heeft inbraakschade aan uw sloten? Het slot moet z.s.m. worden vervangen zo dat u de deur weer veilig kunt afsluiten. Vergeet u de overige sloten ook niet? Vaak worden er ook reserve sleutels gestolen bij een inbraak en is het dus noodzakelijk dat de sloten hersteld en/of vervangen worden zo dat de sloten met nieuwe sleutels kunt afsluiten en weer met een gerust hart u woning kunt kan verlaten en betreden en/of weer met een goed gevoel naar u werk kunt.

Is uw slot kapot?

Uw slot is kapot en/of de deur is dicht en wilt u snel weer naar binnen.  U wilt de deur laten openmaken en direct ook het slot vervangen. Het is dus prettig als dit gedaan word door een slotenmaker die voldoende sloten op voorraad heeft zodat het slot direct vervangen kan worden. Ook voor meerpuntsluitingen is voor ons dagelijks werk. Wij werken altijd secuur zodat u geen onnodige beschadigingen zult zien na dat wij klaar zijn.

× Hoe kan ik je helpen?