Buitengesloten in de regio Rotterdam/Westland?


Heeft u zichzelf buitengesloten in Regio Rotterdam/Den Haag? Dan is er absoluut geen nood blijf rustig, want onze slotenmakers zijn binnen 30 minuten ter plekke om u weer naar binnen te helpen.

Heeft u zichzelf buitengesloten van uw woning of auto? Erg vervelend! Wij hebben niet voor niets zoveel ervaring met het openen van (auto) sloten. Want elke dag staan er vele mensen voor een gesloten deur. Bijvoorbeeld omdat ze hun sleutels binnen zijn vergeten. Of omdat de sleutel is afgebroken in het slot.

Er zijn heel wat mogelijkheden om zo snel mogelijk weer binnen te komen. Hieronder bespreken we deze mogelijkheden en vertellen we er de voor- en nadelen van.

Buitengesloten en dan: wat kunt u doen?


U staat voor een gesloten deur, en u wilt heel graag en zo snel mogelijk naar binnen. Dan kan de verleiding groot zijn om het meteen zelf op te lossen. Buitengesloten staan is nooit fijn, het inschakelen van een slotenmaker kan in deze situatie een oplossing zijn.

Een ruitje intikken

Heeft u een ruitje in of naast de voordeur? Of een gewone ruit waardoor u naar binnen kunt? Dan is het een optie om dit ruitje in te tikken. Het is zeker geen ideale oplossing. Want naast dat het best duur kan zijn om de ruit weer te laten repareren, is het ook gevaarlijk. Er is een grote kans dat u zich zelf opensnijdt aan het glas. Daar komt nog bij dat uw ruit waarschijnlijk niet direct kan worden gerepareerd. Daardoor is deze actie relatief risicovol. Inbrekers komen op deze manier wel erg makkelijk binnen. Het slaapt niet echt fijn, met dit idee in uw achterhoofd, en dan nog de verzekering deze zal een eigen bijdrage rekenen en bent u straks nog eens duurder uit..

Kiest u toch voor deze optie? Wind dan een dikke trui of sjaal om uw hand heen. Of gebruik uw elleboog, als u een stevige (leren) jas draagt. En bel zo snel mogelijk een bedrijf om de ruit te laten repareren.

Het slot uitboren

Misschien hebben uw buren een boor, waarmee u het slot kunt uitboren. Als u uw slot uitboort, beschadigt u het slot en de deur, als dit een meerpuntsluiting is kan het herstellen oplopen tot wel 800 euro, Bovendien is het vaak niet zo eenvoudig, en kunt u er veel tijd aan kwijt zijn. Na het uitboren van uw slot, moet het cilinderslot bijna altijd vervangen worden. Ook hebben sommige sloten een beveiliging waardoor deze methode niet kan worden toegepast.

De slotenmaker bellen

Behalve dat bovenstaande doe-het-zelf oplossingen duur of gevaarlijk zijn, kosten ze ook veel meer tijd dan u denkt. Een andere oplossing is een ervaren slotenmaker bellen. Zo is de kans op onnodige schade het kleinst. Kiest u voor ons? We staan binnen 30 minuten voor uw deur, dus het duurt niet lang voor u weer binnen bent. Met de hulp van ons met u in veel gevallen binnen een paar minuten na aankomst weer binnen!

Natuurlijk zijn we u graag van dienst. Toch is voorkomen beter dan oplossen. Daarom geven we u enkele tips voor hoe u kunt voorkomen dat u buitengesloten raakt.